AMVVD Asociația Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvoratorul de Mir

Ședință extraordinară a AMVVD din data de 2 octombrie 2024

DISTRIBUIE

Pe data de 2 octombrie 2024, membrii Consiliului Director al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul De Mir” (AMVVD) s-au reunit la sediul asociației pentru a dezbate diverse aspecte esențiale pentru activitatea organizației. Printre punctele importante discutate, s-au numărat:

  1. Poziția AMVVD și a membrilor săi în raport cu proiectul legislativ care privește actualizarea soldei de grad a rezerviștilor militari (B 447/2024);
  2. Stabilirea detaliilor pentru desfășurarea Adunării Generale a AMVVD, precum și a programului de lucru cu toți președinții de sucursale. Aceasta va avea loc la Pensiunea Clubul Veteranilor în data de 26 octombrie 2024, începând cu ora 10.00;
  3. Aprobarea numirii dl. Sorin Andrei Constantin în funcția de purtător de cuvânt al AMVVD;
  4. Stabilirea și aprobarea comisiei de inventariere a bunurilor materiale ale AMVVD, din această comisie urmând să facă parte toți vicepreședinții cordonatori. Activitatea de inventariere se va desfășura în perioada 03.10 – 31.12.2024.
  5. Aprobarea numirii dl. Odoroagă Cornel în funcția de președinte interimar al Sucursalei AMVVD Satu-Mare.

Au fost aprobate noi cereri de adeziune în rândurile AMVVD și au fost discutate diferite aspecte organizatorice care țin de buna funcționare a asociației.

ONOARE ȘI RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.