Daily Archives: 14 octombrie 2024

1 post

AMVVD – Adunarea Generală a AMVVD, 26 octombrie 2024

Dragi membri și susținători, vă facem cunoscut faptul că, pentru implementarea prevederilor statutare, în data de 26 octombrie, orele 10, la pensiunea Clubul Veteranilor, situată în Comuna Aninoasa, județul Dâmbovița, se va desfășura Adunarea Generală a Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul De Mir”.
„Adunarea Generală reprezintă organul suprem de conducere și decizie al AMVVD. La această activitate vor participa membrii consiliului director, președinții sucursalelor noastre, atât naționale, cât și din afara țării, dar și orice alt membru, pentru a propune și delibera asupra celor mai bune decizii de viitor, necesare pentru a asigura funcționarea și evoluția asociației noastre.
Deciziile ce se pot lua în cadrul Adunării Generale cuprind un palier larg de aspecte, începând cu aprobarea sau modificarea statutului, structura sau obiectivele noastre, compunerea Consiliului Director, bugetul și rapoartele financiare.
Nu în ultimă instanță, vom folosi ocazia pentru a îmbunătăți coeziunea colectivului nostru și a ne bucura de facilitățile oferite de pensiunea Clubul Veteranilor și Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani din România, care stau permanent la dispoziția celor care doresc să se detașeze de stresul cotidian.” – Marius Apostol, președintele AMVVD, veteran al teatrelor de operații, grav rănit în misiune.

Noi suntem veteranii și nouă ne pasă!
Respect pt veterani!
Onoare și Respect!