Zbor lin printre îngeri, camarade!

Zbor lin printre îngeri, camarade!

AMVVD este alaturi de familia îndurerată, de Brigada 81 Mecanizată “General GRIGORE BĂLAN” şi, își exprimă  profundul regret şi compasiunea pentru pierderea colonelului inginer Vasile Ioan Olah, comandantul Batalionului 405 Sprijin Logistic “NĂSĂUD”, militar veteran ce a luptat în Teatrul de Operații Afganistan în anul 2003.

Vineri, 2 februarie, a încetat să mai bată o inimă de aur, generoasă, ne-a părăsit un spirit sincer, viu şi înalt, un militar desăvârşit, cu vocaţie.
Ofiţer de o aleasă nobleţe sufletească, colonelul inginer Vasile Ioan Olah, va rămâne în memoria celor care l-au cunoscut şi cu care a lucrat, ca un exemplu de credinţă şi devotament.
Fiu, soţ, tată, bunic şi camarad de excepţie, s-a remarcat prin dragostea nemărginită manifestată faţă de semeni, ţară şi Dumnezeu.
Astăzi, duminică, 4 februarie 2018, începând cu ora 13.00, la Mănăstirea „Sfântul Ierarh Spiridon” – Strâmba, din comuna Josenii Bârgăului, militarul veteran, colonelul inginer Vasile Ioan Olah a fost condus pe ultimul drum de către familie, rude, prieteni, camarazi dar și de generalul Dorin Blaiu și membrii Sucursalei AMVVD Bistrița.
Zbor lin printre îngeri, veterane!
Sincere condoleanţe familiei şi prietenilor! Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Eroii nu mor niciodată! 

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *