Vă dorim MISIUNE UȘOARĂ,  dragi camarazi de la Iași !

Vă dorim MISIUNE UȘOARĂ, dragi camarazi de la Iași !

Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) a început pregătirile pentru ședința genelală. Astfel, președintele Marius Apostol împreună cu vicepreședintele Dan Cosma au plecat, în țară, pentru a discuta, cu președinții de sucursale, activitatea anului 2016 și propunerile pentru alte modificări legislative, care să-i ajute pe militarii veterani și pe restul membrilor asociației, cât și prezentarea cărții „Sacrificiu pentru NATO”.
Prima vizită efectuată a fost la Sucursala Iași unde au fost întâmpinați de domnul Cătălin Dobrea, pereședinte al sucursalei IAȘI.
La întâlnire s-a discutat despre activitatea Asociației AMVVD (în județ) pe anul 2016, despre problemele întâmpinate pe plan local, despre noi propuneri legislative, despre prima carte tipărită a unui militar veteran din TO, despre plecarea, de săptămâna viitoare, în Afganistan.
Cu toate lucrurile puse la punct, cu gândul la camarazi și cu dorința de a avea o misiune ușoară colegii de la Iași, reprezentanții AMVVD și-au luat la revedere de la militarii veterani și au pornit la drum.
Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” le dorește camarazilor care vor pleca în Afganistan DRUM BUN, MISIUNE UȘOARĂ și, Dumnezeu să ocrotească România !
Respect veteranilor, eroi ai zilelor noastre!

 

 

 

 

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *