Un vis care poate deveni realitate… CENTRUL DE RECUPERARE și REFACERE

Un vis care poate deveni realitate… CENTRUL DE RECUPERARE și REFACERE

Și pentru că o veche vorbă spunea „nu lăsa pe mâine ce poți face azi”, președintele Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) Marius Apostol, împreună cu prim-vicepreședintele Dan Cosma au plecat spre Giurgiu pentru a avea întrevederea cu primarul comunei Singureni, domnul Marian Pătuleanu și secretarul primăriei, domnul Gheorghe Dragne.

La începutul întrevederii reprezentanții A.M.V.V.D. au înmânat domnului primar Marian Pătuleanu diploma și medalia de onoare pentru implicarea și ajutorul dat  – terenul acordat – în demersurile pentru construirea primului Centru de Recuperare și Refacere la standarde europene.

În cadrul întrunirii primarul Marian Pătuleanu s-a arătat încântat de schema funcțională a Centrului și a promis că va demara foarte repede actele necesare și că va sprijini, cu tot ce îi stă în putință, împlinirea visului militarilor veterani, membrilor AMVVD. Astfel, s-au mai dezbătut și alte probleme cum ar fi:

  • amplasamentul terenului pe care urmează să fie construit, primul Centru de Recuperare și Refacere a militarilor răniți, militarilor veterani și AMVVD. Un loc liniștit cu mult ozon (o bucățică de pădure) lângă Baza de agrement – pescuit sportiv – a comunei Singureni.
  • încheierea unui contract de parteneriat sub deviza „Împreună susținem veteranii” între conducerea comunei Singureni și AMVVD.
  • începând cu luna mai, a.c., să demarăm lucrările de înțărușare și împrejmuirea cu gard a terenului
  • obținerea de fonduri pentru construirea centrului din diversele activități (un exemplu ar fi spectacolul caritabil „SUFLET DE EROU”) și din donații.

Vom reveni cu amănunte!

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *