Un show cum nu s-a mai văzut la „Bravo, România!”. Echipa RO-ARMY urcă pe scenă duminică, 29 mai, de la ora 22.00

„Acest grup de VETERANI nu poartă acum arme, poartă onoarea, mândria şi conştiinţa libertăţii neamului nostru!
În inima şi mintea lor, poartă ca o povară scumpă, visurile, dorurile şi gândurile nespuse ale camarazilor lor, pe care doar cei de aceeași „plămadă” le cunosc!
Visuri, doruri şi gânduri, izvorâte şi călite în dragoste pentru neamul nostru!Bravo, Romania
Ceea ce i-a mânat aici, a fost dragostea de camarazii lor, liberă de orice meschinărie!
Au învăţat să-i privească pe camarazii lor, ca de altfel orice în lume, prin prisma dragostei!
Aşa au înţeles ei jertfa camarazilor și aduc pe altarul patriei tot ce e mai bun în slaba lor fiinţă pământeană: libertatea lor, tinereţea lor, renunţările la o viaţă tihnită!
Camarazii VETERANI căzuţi din rânduri, îi leagă prin jertfa lor cu putere, în orice luptă, din care nu pot să iasă decât biruitori sau morţi!

Prin faptele lor, fie ca lumea să fie ajutată!”, sunt rândurile vicepreședintelui AMVVD, Fănel Iancu, pentru cei de la RO-ARMY, pentru cei care cred în lupta și efortul membrilor Asociației Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) pentru construirea PRIMULUI CENTRU DE REFACERE,  RECUPERARE ȘI REABILITARE DIN ROMÂNIA, absolut necesar pentru militarii veterani care au rămas cu sechele pentru tot restul vieții, al cărui scop este recuperarea fizică și pshihică a militarilor veterani și a militarilor răniți în Teatrele de Operații din afara țării, precum Afganistan, Irak sau Balcanii de Vest.

Așa se face că duminică, 29 mai, de la ora 22.00, echipa RO-ARMY urcă pe scenă pentru un show cum nu s-a mai văzut la „Bravo, România!”
Pe camarazi îi leagă întotdeauna suferința! Construirea primului centru de refacere, recuperare și reabilitare pentru militarii veterani și veteranii cu dizabilități !

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *