ULTIMA OPRIRE înainte de a ajunge acasă. SUCURSALA AMVVD CLUJ

ULTIMA OPRIRE înainte de a ajunge acasă. SUCURSALA AMVVD CLUJ

Anunțam că,în perioada 12-15 septembrie 2017, Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD), reprezentată de Marius Apostol – președinte și Dan Cosma – prim-vicepreședinte, va efectua vizite de lucru la sucursalele din Brașov, Tîrgu Mureș, Bistrița și Cluj.

V-am ținut la curent cu tot ce s-a întâmplat în drumul lor, reprezentanții AMVVD  au fost întâmpinați de camarazi cu brațele deschise, au primit multe cereri de adeziune, au schimbat oameni din conducerea unei sucursale la cererea membrilor, au inființat sucursală, au fost primiți de subprefectul din Tîrgu Mureș și de presa locală, au avut mult de lucru și mulți kilometri de parcurs.

Vezi:

Toamna începe cu drumuri multe

AMVVD vă urează: BUN VENIT în familie SUCURSALA BRAȘOV !

Ceasul BUN, ziua 13! Toamna se numără….bobocii și reușitele!

O nouă zi, o altă vizită. SUCURSALA BISTRIȚA

Alături de sucursala Dej

Ultima oprire, înainte de a se întoarce acasă, așa cum am anunțat la început, a fost la SUCURSALA CLUJ.

Cu sufletul greu de primirea veștii din Afganistan, cu inima împietrită de durere, cu lacrimi în ochi și cu gândul dus la familiile militarilor răniți (vezi știrea Trei militari români au fost răniţi în Afganistan, unul dintre ei este …)

reprezentanții AMVVD și-au continuat lucrul și au discutat atât cu membrii Sucursalei Cluj, cât și cu alți militari care au venit la întâlnire despre:

  • Legea nr. 150/2014 si Lege nr. 81/2016 privind modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 82/2006 pentru recunoașterea meritelor personalului armatei participant la acțiuni militare și acordarea unor drepturi acestuia și urmașilor celui decedat.
  • Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, mai exact, scutirea de plata a impozitelor pentru veterani.
  • Prezentarea și înțelegerea ofertei de parteneriat/sponsorizare cu Compania Restart Energy.
  • Despre construirea centrului de recuperare și refacere.
  • Despre problemele și nevoile militarilor, a membrilor AMVVD
  • Despre ediția a VI-a a spectacolului-caritabil „SUFLET DE EROU”.

Cu tolba plină, cu noi propuneri de acțiuni, cu mulțumirea că au reușit mai mult decât și-au propus ei dar și cu sufletul greu de incidentul care a avut loc în Kandahar, și-au luat la revedere de la militarii din Cluj și au pornit spre casă, spre familii.

 

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *