Să ne delectăm cu… buzoienii! Face primarul ce vrea secretaru’

Să ne delectăm cu… buzoienii! Face primarul ce vrea secretaru’

Urmăream ce se întâmplă în Buzău pentru că, de ce să nu recunoaștem, aveam un interes. De aproape un an depusesem o adresă la Primărie. La început am așteptat cuminței răspunsul…. Am mai depus o cerere și încă una… Două aprobări „De acord” de la primar (vezi mai jos una dintre ele) dar, există și acest dar, treaba nu stă așa… Degeaba a aprobat primarul dacă nu vrea secretarul…..

De ce afirmăm asta? Pai, am fost acolo…. Domnul secretar, Eduard Pistol, care se pricepe „să-și bage nasul în toate… ”(au spus-o cei de la buzoienii.ro, nu noi. Vezi mai jos) deși după afirmația dânsului, cu martori, nu știe să umble pe calculator, degeaba faci cere scrisă în format electronic; nu are telefon mobil pentru că dânsului nu-i place să vorbească la „aparatura asta modernă” și nici nu știe numărul de telefon fix de la cabinetul de la Primărie (deoarece „pe mine nu mă interesează, eu vorbesc aici la ușă”) decât dacă are ajutor din partea secretarei (să-i șoptească ca la școală, la orele de curs, când te duceai cu lecția neînvățată) .

Păi, cum e domnule secretar cu tehnologia asta? O cunoaștem, o folosim sau ne pricepem doar la microfoane? Sau, poate, avem noi, vorba tineretului, „ciungă-n păr”?

Păi, să vă împrospătăm memoria… Cum e cu tehnologia? Ce ziceți de asta? Iaca și ce s-a declarat și ce ați declarat:

iar reporterbuzoian.ro, ne anunță, pe 29 septembrie 2017, asta:

„Un bun sfat nu strică niciodată!”, este declarația dumneavoastră. Ce ziceți de  asta????

acest lucru este susținut și de buzau.net prin articolul   INTELEGERE PANTAZI IPJ – TOMA? Eduard Pistol asa zisul secretar al primariei Buzau semneaza ilegal acte oficiale! Potrivit ANFP, Pistol nu are calitatea de secretar pentru ca nu are aviz in acest sens, si de 

Am început așa pentru că nu am vrut să ne văităm și să spunem de cum este respectată armata română. Militarii veterani ai teatrelor de operații tinuți la discuții în fața ușii de domnul secretar… Ce dacă sunt răniți, ce dacă vin de la drum, ce dacă au probleme și nu pot sta în picioare mult timp…

La Primăria Buzău, în biroul secretarului ei nu au loc! Cel mult, se stă de vorbă cu ei în fața ușii….

S-o fi temut de microfoane??? Or fi ca cele (scuzați cacofonia) ale doamnei ministru MAI, Carmen Dan?

Hai, să lăsăm prostiile și să spunem ce ne doare. Respect, militarilor! Respect, veteranilor!

De ce? Păi, să citim altă știre… „Ajutor de la armată…(…)”

Să vorbim despre primar…. Primarul Toma, domnul primar Constantin Toma care a cerut ajutorul armatei și a primit pozitiv (afirmativ). Va beneficia de ajutor de la militari, militari veterani….

Dar care-i respectul față de ei?

În sedința CLB-ului din data de…. a dat negativ unei cereri a militarilor veterani…. O cerere pertinentă, zicem noi. Și alte primării din țară care au găsit baza legală de a le facilita veteranilor teatrelor de operații acel punct.

Adresa noastră a fost trimisă și în țară, și o vom mai trimite și la alte primării (în orașele în care avem sucursale).  Am primit POZITIV de la celelalte primării. Au înteles și au ales să ne arate că ne prețuiesc. Le mulțumim pentru respectul acordat!

Conform răspunsului dumneavoastră „Atribuirea în mod gratuit pentru folosință a locurilor de parcare în municipiul Buzău este stabilită prin Regulamentul de administrare și atribuire a locurilor din parcările de reședință din municipiul Buzău nr 107 din 28.04.2017, în care nu este prevăzută gratuitatea pe care o solicitați” .

Proiect_HCL_Regulament_parcare

Aveți dreptate, am citit și noi. La capitolul gratuitate am citit asta:

Și ce facem cu asta:

Articol apărut în reporter buzoian (http://reporterbuzoian.ro/document-primaria-a-publicat-regulamentul-de-atribuire-a-locurilor-de-parcare-cat-te-va-costa-sa-ai-propriul-loc/)

Păi, domnilor, cu tot respectul, ne întrebăm de ce sunt scutiți veteranii de război și veteranii teatrelor de operații nu sunt. Ei nu sunt tot veterani?

P.S. Am citit și

http://primariabuzau.ro/wp-content/uploads/2017/03/Proiect_HCL_Regulament_parcare.pdf

Am încercat să ne informăm mai mult. Să nu mai facem cereri până nu vedem Proiectele HCL –ului. Au fost unele de importanță care se pot citi așa. Deocamdată punem doar link-ul, deși suntem siguri că este doar o eroare și noi cusurgii.

http://primariabuzau.ro/wp-content/uploads/2017/11/Proiect_HCL382_Tarife_chirii.pdf

Dacă dvs întelegeți, vă rugăm, să ne traduceți și nouă.

Mulțumim!

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *