„Am onoarea să vă salut!” AMVVD vă urează LA MULȚI ANI, domnule președinte!

„Am onoarea să vă salut!” AMVVD vă urează LA MULȚI ANI, domnule președinte!

„Nostalgia este iubirea care rămâne!”

  

Vă întrebați de ce am început așa? Simplu, nici eu nu știu… n-am găsit un alt început și ăsta mi s-a părut a fi potrivit.

Și, dacă tot am început așa am să explic.

Nostalgia vremurilor trecute, a câtorva ani, și-a spus cuvântul și m-a chinuit destul de mult pentru a găsi un început. Mi-au trecut prin fața ochilor toate zilele petrecute alături de AMVVD, de dumneavoastră.

  

Acele clipe de la acțiuni, acele momente în care am văzut ochii împăienjeniți de durere și lacrimi pentru suferința altora. Acele minute de furie și dorința de a pleca la război pentru câștigarea drepturilor și dreptății.

Acele binevenite ore de glume și distracție în care toată lumea s-a simțit în al nouălea cer. Cam asta-i nostalgia care m-a apucat atunci când am vrut să scriu doar 2-3 rânduri simple de felicitare.

  

De ce am spus că-i iubirea care rămâne?

Simplu.

Mi-am dat seama că oricât de suparată am fost atunci când nu au fost așa cum am vrut treburile tot am mers mai departe. Au fost zile în care, colerici fiind, am tipat unul la altul, au fost momente când ne-am contrazis și ne-am ironizat puțin (asta, asa, să simțim mai bine tensiunea creată) și cu toate astea am continuat împreună drumul pe care am pornit.

amvvd  

Da, au trecut ani buni și am rămas alături de dumneavoastră și de AMVVD. De familia AMVVD. Așa cum rămâi mereu alături de un frate, o soră… de copil. Pentru că îi iubești, îi iubești necondiționat indiferent de ce fac, indiferent dacă te supără sau dacă te ridică în slăvi și-ți arată recunoștință.

Alături de asociația pe care cu brio o conduceți (mai este doar puțin loc și de mai bine, zic… asta așa ca să nu recunosc adevărul gol-goluț și să fiu „Gică contra”) am trăit și trăiesc „nostalgia – este iubirea care rămâne”.

   dej

bistrita   

Știu că o să vă supărați și o să mă certați pentru aceste rânduri dar ce face un părinte atunci când copil e neascultător?

Știu că nu vă așteptați din partea mea să scriu toate aceste lucruri dar am învățat că în AMVVD este transparență totală, nu este nimic de ascuns. Așa că-i dau înainte cu tupeu.

   

Știu că sunt multe de făcut și că nu-mi ajunge timpul a da drumul la materialele restante dar este singurul articol pe care l-am putut scrie.

Știu că meritați mai mult dar este tot ce vă putem oferi acum.

Și pentru că sunt omul de la comunicare (pentru prima oară cred că-mi fac treaba fără să mai aștept și alte informații) sunt „portavocea” asociației, a celor 15 sucursale și a centrului, care trebuie să vă spună răspicat, și cât mai clar și bine de-nțeles, că ne-am săturat să tăcem și că, de data asta vom striga în gura mare, cât ne țin plămânii: „La mulți ani, domnule președinte! La mulți ani, eroule! La mulți ani, militare veteran!, La multi ani, camarade!, La mulți ani, pensionare!, La mulți ani, „tăticule”!, La mulți ani, omule!, La mulți ani, prietene! La mulți ani, Marius Apostol! (cred că ar trebui să mai reducem din sucursale că ne-am înmulțit prea mult și n-am mai putut să scriu de 16 ori, LA MULȚI ANI!)

     

Astăzi, când lucrurile mici pe care le facem și le spunem au mare importanță și un gest frumos poate să ia povara umerilor obositi de drumul lung și anevoios, o vorbă bună poate îndulci inima precum o ploaie de vară peste florile însetate. Un gest frumos poate să aducă căldură și veselie în suflet, câtă bucurie tăsnește deodată din lucrurile mici și simple, deci simplu dar din suflet „LA MULȚI ANI!”

    

Să fii plin de admirație și să rămâi mereu în mulțime; să te înveselești în mare măsură de binele altora; să iubești cu o asemenea generozitate a inimii încât dragostea ta să fie o posesiune dragă în absența răutății; acestea sunt daruri ale soartei, daruri pe care banii nu le pot cumpăra. Acestea sunt doar câteva lucruri care te caracterizează, asta ești tu (dumneavoastra, stimate domn Apostol).

amvvd amvvd telemoldova

La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase. Să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, să obții ceea ce îți dorești cu adevarat căci doar aceasta este singura cale spre împlinire, realizare și fericire!!!

Îți dorim putere, curaj și perseverență, ca fiecare în spatele tău să fie ca după un perete. Îți urăm ca să nu cunoșți supărarea și tristețea, în tine fiind mereu speranța vie. Îți dorim ca orice drum din viața ta să fie cât mai scurt și neted, pentru ca să atingi succesul și să-l păstrezi. Și în final îți urăm să fii încrezut în tine și norocos, ca în toate ce începi cu bun sfârșit să termini. LA MULȚI ANI!

    
Anii trec și-așa mereu vor trece,
Dar nimic nu este în zadar,
Fiecare clipă o petrecem
Rupând filele ușor din calendar.
Când ajungi  încet la o etate,
Viața-ți amintești cum a trecut,
Are totul mare-nsemnătate
Chiar de nu-i așa cum tu ai vrut.
Cea mai mare realizare-a vieții,
Sunt copiii buni și iubitori
Bucuria o-nmulțesc nepoții
Ce sunt harnici, bravi și silitori.
Și prietenii, ce au rămas o mână,
Dar mereu la bine și la rău
O urare astăzi vin să spună:
Să vă aibă-n pază Dumnezeu!
Să fiți fericit-ntreaga viață,
Cu cei scumpi alături la un loc,
Orice zi, trăită cu dulceață,
Sănătate multă și noroc.
Să simțiți și-acum încă iubirea,
Vă urăm gând vesel și curat
Să trăiți cât mai senine zile,
Și să fiți cu sufletu-mpăcat!

  AMVVD scoala altfel      timisoara  Asezamant  

    

 

 

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *