Onoare, respect și… LA MULȚI ANI, DUMITRU!!!

Onoare, respect și… LA MULȚI ANI, DUMITRU!!!

Astăzi, 1 august, este ziua prietenului, colegului, camaradului nostru Dumitru Paraschiva, membru al AMVVD, militar rănit pe timpul executării unei misiuni în Teatrul de Operații Afganistan.

paraschiva

Zi cu mare însemnătate pentru noi, toți cei din Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie”, Izvorâtorul de Mir”. DUMITRU PARASCHIVA împlinește 33 de ani!

daniel

Toți membrii AMVVD – din toate colțurile țării-  cu mic cu mare, cu dragoste în suflet, cu gândul la el îi urăm un sincer și călduros LA MULȚI ANI!

Astăzi este o zi specială, ai ajuns la vârsta la care toate căile îți sunt deschise spre un nou orizont cu bune și cu rele. Fie ca această zi să te binecuvânteze, să-ti strecoare câte un strop de fericire, iubire și speranță în toate realizările tale. Îți dorim viață lungă, plină de aventuri și succese alături de cei dragi ție, mult noroc în toate deciziile pe care le vei face și fie ca Dumnezeu să-ți lumineze calea spre tot ce este cel mai bun, să-ți dea gândul cel bun pentru a lua cea mai înțeleaptă decizie, de fiecare dată. Să reușești să treci cu bine peste toate obstacolele tari, să ții fruntea sus indiferent de situație, așa cum ai făcut-o mereu, și să fii încrezător în propriile tale forțe știind că succesul e garantat.

Scump prieten (camarad)… te felicităm cu drag de ziua ta de naștere! Îti urăm ca în casa ta să se mute norocul, ca dragostea să fie cu tine mereu și zi de zi să devii mai puternic și mai bogat. Deasemenea îți urăm ca zâmbetul să nu-ți dispară niciodată de pe buze, cu el să luminezi ziua oricărei persoane. Fie ca totul în toate să îți reușească și în drumul tău să porți doar victorii! La multi ani!!!

SĂ NE TRĂIEȘTI 1000 DE ANI! SUNTEM MÂNDRII DE TINE! TE STIMĂM, RESPECTĂM, PREȚUIM!

LA MULTI ANI, DUMITRU!!!

paraschiva1

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *