Lumina din suflet și gândul bun a ajuns și la o familie nevoiașă cu 9 suflete

Lumina din suflet și gândul bun a ajuns și la o familie nevoiașă cu 9 suflete

Oamenii de frunte ai Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) continuă drumul spre sufletele chinuite. După ce au fost la Azilul de bătrâni din comuna Slobozia, președintele Marius Apostol a vrut să mai aducă puțină lumină în suflet unei familii nevoiașe nouă suflete mici. Însoțit de prim-vicepreședintele Dan Cosma au mers cu ajutoare și dulciuri către o familie nevoiașă din comuna Singureni, jud Giurgiu.

Cu sufletul plin de durere, cu lacrimi în ochi și gândul la ce-ți oferă viața, Marius Apostol – asta după ce la azil l-a întâlnit pe colonelul Grecescu Grigore care „o viață întreagă a purtat uniforma de militar și viața, familia, statul la răsplătit cu ultimele zile de trai într-un azil” – a trebuit să meargă mai departe și să își ascundă slăbiciuni trăiri, gânduri, durerea din suflet așa cum face un militar adevărat care nu lasă să se vadă decât hotărârea de a lupta mai departe pentru o viață mai bună a semenilor lui.

El știe foarte bine că, numai uniți cu multă lume cu suflete mari poate câștiga în lupta cu amărăciunea, în batălia vieții amare, în războiul traiului chinuit de soartă. Alături de el au plecat la luptă membri AMVVD și oameni care cred că pot dărui din puținul lor unor suflete defavorizate de soartă.

Din suflet pentru suflete, asta-i deviza care i-a condus, de mai bine de o săptămână, pe militarii care au luptat în teatrele de operațiuni. Da, sufletul și gândul lor a fost îndreptat spre nevoia de a dărui puțină lumină, bucurie și putere, celor care viața i-a făcut – pentru un timp – slabi, nevoiași.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *