La multi ani, sănătate și multe bucurii împreună!

La multi ani, sănătate și multe bucurii împreună!

LA MULȚI ANI, DAN HELCIUG!

Familia din care face parte de mai bine de un an, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” îi urează un călduros și sincer LA MULȚI ANI (împreună), DANE!

Tort AMVVD

„Cu sufletul deschis îți urăm toate cele bune, suntem mândri că faci parte din marea noastră familie și, începând cu această zi, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea lumii. În drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie, să ai o viaţă plină de lucruri bune, iar Dumnezeu să te ocrotească mereu. La mulţi ani!”

Ți-ai dorit o familie frumoasă și iubitoare și o ai, ai două! Ai o soție frumoasă și doi copii minunați, ai alături de tine militarii veterani ai teatrelor de operații (familia AMVVD) care te respectă, te iubesc și te prețuiesc.

Ți-ai dorit să poți ajuta alte persoane, să poți dărui clipe de bucurie și asta ai făcut! Nu uităm, că ai donat, oferit și ai stat aproape de cei care aveau nevoie de ajutor.

Astea ți le-ai dorit și le ai. Ce ai mai putea să-ți dorești? Ce am putea să-ți urăm de ziua ta? Ne simțim prea mici și nevoiași în fața ta, ne plecăm și, noi cei care te cunoaștem, te stimăm, te prețuim și te iubim.

De ziua ta am vrea să-ți oferim ceva special, am vrea să ne ridicăm la valoarea ta, am vrea să putem sta în calea micilor încercări pe care viața ți le dă, acelor clipe care îți îndurerează sufletul, să-ți arătăm cât de mult înseamnă pentru noi, pentru societate, pentru viitor un om ca tine. Dar, pentru că oricât ne-am dori acest lucru știm că este irealizabil, așa că, nu ne rămâne decât să-ți urăm ca de acum înainte să-ți fie zilele pline de lumină, să-ți fie clipele ca fericirea pe care o avem atunci când ești alături de noi, iar ziua de 2.12.2017 să-ți aducă un alt „rucsac” plină cu amintiri de suflet, pline de bucurie care să te călăuzească în viitor. La mulți ani frumoși, sănătoși, plini de realizări și sațisfacții! Să dea Dumnezeu ca soarele să strălucească mereu pentru tine, razele lui să-ți ofere căldura, puterea și reușita de zi cu zi, luna să te păzească, să te acopere cu plapuma ei de stele și să-ți ofere liniștea și odihna orelor de somn, iar sufletul să-ți râdă în fiecare clipă dându-ți aerul învingătorului.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *