La mulți ani, domnule secretar!!!!

La mulți ani, domnule secretar!!!!

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” îi urează bun venit în „familie”, în funcția de secretar, domnului Marian Mutu.

„Cu sufletul deschis vă urăm bun venit în marea noastră familie și pentru că ieri a fost ziua onomastică vă dorim ca Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra dumneavoastră toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii dumneavoastre să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie, să aveți o viaţă plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl purtaţi, să vă ocrotească mereu. La mulţi ani!”

ociația AMVVD

P.S. Și pentru că ieri, de Sfânta Maria, a fost și ziua de nume a domnului președinte Marius Apostol îi urăm și dânsului LA MULȚI ANI SĂNĂTOȘI, FRUMOȘI ȘI PLINI DE ÎMPLINIRI! Dac-am aduna toate cuvintele de felicitare nu am putea să exprimăm corect și clar ceea ce vă dorim. La mulți ani, „tăticule”!

 

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *