La masa rotundă, de vorbă, cu ministrul Apărării, Mihai Fifor

La masa rotundă, de vorbă, cu ministrul Apărării, Mihai Fifor

Înainte de o zi mare, o zi istorică (dacă se concretizează), o zi care pentru noi înseamnă a ne vedea „visul” pe jumătate împlinit, am avut o discuție cu domnul ministru Mihai Fifor.

Astăzi, 19.02.2018, am stat de vorbă cu ministrul despre problemele veteranilor teatrelor de operații, despre problemele asociației, despre viață și „visul” nostru. De la înființare și până acum ne-am luptat pentru militarii veterani, pentru recunoșterea și meritele lor, pentru a putea avea un centru de recuperare și refacere la standarde europene.  Am trimis adrese, am fost promotorii unor programe, am „luptat” pentru drepturile veteranilor.

La masa rotundă am discutat și explicat ceea ce ne doare, ceea ce are nevoie militarul veteran al teatrelor de operații. Ministrul Fifor ne-a ascultat și, cu multă răbdare, ne-a explicat că este alături cu sufletul și va ajuta cu tot ce-i stă în putință militarii veterani ai teatrelor de operații, văduvele și familiile celor care și-au onorat meseria chiar cu prețul vieții și chiar asociația care luptă cu adevărat doar pentru veteranii teatrelor de operații și familiile acestora.

Delegația AMVVD a avut parte de susținere și recunoaștere în tot ceea ce a spus. Am găsit astăzi un partener de dialog, un ministru al Apărării care respectă și prețuiește uniforma militară, sacrificiul veteranilor!

Avem onoarea să vă salutăm, domnule ministru Mihai Fifor!

Respect!

Vă redăm mai jos punctele discutate!

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *