Jandarmeria e cu noi!

Jandarmeria e cu noi!

După întoarcerea din țară și câteva zile de pauză în care s-a lucrat la documentul către Guvernul României privind Hotărârea de Guvern nr. 159/2016, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 208/21.03.2016, unde au fost aduse o serie de modificări și completări Normelor Metodologice de aplicare a Codului fiscal aprobate prin HG. nr. 1/2016 în materia impozitelor și taxelor locale care creează o serie de greutăți militarilor veterani (vezi documentul către Cancelaria Guvernului cu privire la scutirea de impozit).

După depunerea adresei către prim-ministru Sorin Grindeanu cu rugămintea de a iniția demersurile necesare pentru abrogarea prevederilor punctului 3 din Titlul IX al HG 159/2016 și aplicarea în continuare a dispozițiilor punctului 23 din HG 1/2016, reprezentanții Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD), președintele Marius Apostol și presedintele sucursalei București Adrian Iloiu, au fost la Direcția generală a jandarmeriei pentru prezentarea AMVVD, discutarea proiectului primului centru de recuperare și refacere la standarde europene.

Astfel, timp de o oră, militarii veterani și jandarmii au făcut front comun în discuții, și-au spus problemele și au discutat pe marginea lor.

ONOARE ȘI RESPECT!

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *