Început de an, primele hotărâri ale Consiliului Director

Început de an, primele hotărâri ale Consiliului Director

Consiliul Director, încheiat astăzi 21.01.2017

      Ordinea de zi

 1. Completarea dosarului de utilitate publică și înaintarea lui către direcția juridică a MApN.
 2. BURSA BINELUI – Finala
  Prim-vicepreședintele Fănel Iancu și secretariatul vor lua legătura cu președinții de sucursale pentru mobilizarea membrilor, a membrilor asociați cât și a altor persoane din societatea civilă în vederea depunerii/donării unei sume  de minim 5 lei pentru calificarea în primele trei locuri ale concursului.

 Baza legală – Capitolul 2, articolul 6 din statut.

 1. Mobilizarea președinților de sucursale pentru atragerea persoanelor care vor dona 2% din impozit pe venit (completarea formularului 230).

 Baza legală – Capitolul 2, articolul 9 din statut.

 1. Adunarea Generală  va avea loc în data de 11 martie 2017, ora 9.00,  în aula ATM.

Documente necesare: Ordinea de zi, Împuternicire pentru reprezentarea președintelui de sucursală împreună cu tabelul membrilor cu semnături de aprobare; Secretariatul va transmite până în data de 11 februarie 2017 președintelui de sucursală un model de document (forma împuternicirii).

Baza legală – Capitolul 4, sectiunea 2, articolul 16 din statut.

 1. Aprobarea primirii de noi membri.

Baza legală – Capitolul 4, sectiunea 3, articolul 18, aliniatul 5 din statut.

 1. Consiliul Director hotărește desființarea Sucursalei sector 4, București și înființarea Sucursalei Municipiului București cu alegerea de către Consilul Director, ca președinte, a dlui  Iloiu Adrian. Baza legală – Capitolul 4, Articolul 20, secțiunea 3, punctul g din statut.
 2. Consiliul Director a luat în discuție propunerea doamnei Prioteasa de modificare a siglei de pe gecile albe aflate în custodia dânsei, cu sigla asociației și folosirea lor la diverse activități. Consiliul director a votat, în unanimitate, respingerea acestei propuneri.
 3. Consiliul Director aprobă deplasarea, în orașele Iași și Buzău, a președintelui Marius Apostol și a vicepreședintelui Dan Cosma, pentru participarea la bilanțul anului 2016 și propunerea de activități pentru anul 2017 în perioada 29.01 – 02.02.2017. Menționăm că, la Sucursala Buzău se va stabili și alegerea noii conduceri.

Baza legală – Capitolul 2, articolul 6, litera q din statut

 1. Consiliul Director a analizat propunerea de stabilire a melodiei AFGANISTAN ca imn al AMVVD (colaborare cu Dan Helciug) și stabilirea legală a actelor necesare pentru aceasta. Votarea se va face în Adunarea Generală a Asociației.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *