În prag de Mos Nicolae, Sucursala Bistrița a dat startul la campania ,,Donează și ajută de 2 ori”

În prag de Mos Nicolae, Sucursala Bistrița a dat startul la campania ,,Donează și ajută de 2 ori”

Pentru că au învăţat să preţuiască viaţa pe câmpul de luptă, veteranii militari au lansat această campanie și speră să li se alăture câți mai mulți români. Astfel, militari participanți la misiuni în Teatrele de Operații din Irak, Afganistan, Balcani și alte zone ale lumii, ca parte a alianței NATO, desfășoară în perioada următoare acțiunea ,,Donează și ajută de 2 ori”.

Membrii Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) SUCURSALA BISTRIȚA împreună cu militari veterani din cadrul Bg.81Mc., militari veterani în rezervă au ieșit în „prima linie” și, astăzi, 5 decembrie, începând cu ora 8.30, au mers la Centrul de Transfuzii Bistrița pentru a dona sânge, pentru a contribui la salvarea cât mai multor vieţi iar cu bonurile primite să poată ajuta familii nevoiașe, defavorizate.

Această campanie este parte a campaniei AMVVD, „Ajută Mereu, salvează o Viaţă, Vino şi Donează!”, lansată în luna octombrie a acestui an și care va mai continua și în lunile ce urmează.

La începutul campaniei AMVVD anunța:

„Campania porneşte pentru că în teatrul de operaţii am învăţat că frate şi soră îţi este cel pe care îl ai aproape, pentru că pe câmpul de luptă am învăţat cât înseamnă viaţa, pentru că am văzut suferinţa celor care au stat aproape de noi, de camarazii nostrii, atunci când soarta a fost crudă şi militarii veterani răniţi au trecut prin chinuri groaznice, pentru că am înteles şi învăţat să preţuim viaţa. Prin sângele «vărsat» de un singur militar veteran sau de un alt român poate da o șansă la viață unui alt suflet. Toți putem fi eroi pentru semeni. Suntem români şi ne iubim neamul!”, este mesajul care-l transmite AMVVD către toți românii cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi îmbunătăţirea stocurilor sanguine naţionale.

Acum, noi, membrii AMVVD- Sucursala Bistrița venim și completăm mesajul adăugând că, cu ajutorul bonurilor primite putem oferi puțină bucurie și bunastare familiilor nevoiașe, familiilor defavorizate, familiilor cu mulți copii.

Astfel, Sucursala Bistrița se alătură Asociației Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) și la cealaltă campanie „Ajută Mereu, fii Voluntar, Vino şi Donează!”

În prag de sărbători AMVVD BISTRIȚA prin președintele Mr.(r)  Nicolae Patainea salută evenimentele create, campaniile pornite și transmite tururor românilor, fie ei militari, polițiști, jandarmi, pompieri, sanitari, civili MULȚUMIRI pentru ajutorul acordat, pentru sacrificiul făcut, pentru INIMA DE ROMÂN care bate în pieptul lor!

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *