FI EROUL EROILOR ZILELOR NOASTRE!

FI EROUL EROILOR ZILELOR NOASTRE!

Ajută, Militarii veterani ai teatrelor de operații, Vino alături de noi și Vei putea contribui la construirea primului centru de recuperare si refacere pentru veteranii cu dizabilități , Donând 2% din impozitul tău

VINO ALĂTURI DE NOI PENTRU A FACE O LUME PUȚIN MAI BUNĂ DECÂT AI GĂSIT-O!

Redirecționează 2% din impozitul pe venit pentru, constuirea primului centru de refacere, recuperare si reabilitare pentru militarii veterani și veteranii cu dizabilități din teatrele de operații, ce începe să prindă contur. Acest proiect al A.M.V.V.D. este unul deosebit, primul din țara noastră și care are ca scop recuperarea fizică și psihică a militarilor răniți în teatrele de operații !

CE POȚI FACE?

Dacă esti salariat, poți să directionezi 2% din impozitul tău pe venit către proiectele noastre. Și astfel contribui și tu la distribuirea banilor publici acolo unde este nevoie de ei, fără a exista nici o modificare în bugetul tău. Acest impozit nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci acea parte a bugetului de stat pe care o poți direcționa către o cauză la alegerea ta. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să investești puțin din timpul tău pentru a completa un formular și să-l depui sau trimite prin poștă cu confirmare de primire, la Administrația Financiară de care aparții cu domiciliul, iar o copie a acestuia să fie transmis online asociației noastre pentru evidență. Acest formular, dacă vă este mai ușor, poate fi transmis către asociația noastră, urmând ca de transmiterea lui către ANAF să ne ocupăm noi.

 

CUM REDIRECŢIONEZI 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT?

 

  1. Pentru militarii activi, începând de luni 15 ianuarie 2018, puteți să contribuiți la Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” (AMVVD), depunând formularul 230 reprezentând 2% din impozitul reținut pe anul 2017 la Compartimentele financiare din unitățile militare unde vă desfășurați activitatea. Începând din acest an, NU se mai depun la ANAF pentru militarii activi.
  2. Personalul civil din ministerul apărării vor depune formularele ca și până acum, ca orice civil
  3. Pensionarii militari pot depune formularul la Casa de Pensii Sectorială a Armatei sau la sucursalele din țară ale AMVVD care le vor transmite cu tabel nominal la casa de pensii.
  4. Completează Declarația 230(dacă în 2017 ai avut venituri numai din salarii). Descarci formularul de mai jos care este deja completat cu datele noastre.  Vezi formularul în format PDF AICI.
  5. Începând de luni 15 ianuarie 2018 până pe data25 mai 2018 se depune formularul la administrația financiară de domiciliu, direct sau prin poștă română cu confirmare de primire sau așa cum a fost specificat mai susVerifică adresa poștală.

 

Precizări:
1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.

  1. Adresele Administraţiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF.
  2. Dacă doreşti să sprijini şi mai mult, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi prin sucursalele din țară care se regăsesc pe site-ul nostru amvvd.ro.
  3. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru susținerea proiectelor AMVVD.
  4. Dacă esti pensionar, poți să direcționezi 2% doar în cazul în care pensia ta este impozabilă și este mai mare de 1050 lei.
  5. Dacă dorești să depunem noi acest formular la Administratia Financiară, în numele tau, poți să îl scanezi și să ni-l trimiți pe e-mail la adresa: amvvd.2013@yahoo.ro

***

Militarilor veterani răniți Dumnezeu le-a mai dat o șansă. Au luptat sub drapelul României, iar acum AMVVD luptă mai departe pentru cei care ne-au făcut să fim mândri că suntem români. Eroii noștrii merită să fie tratați acasă.

Demersurile pentru realizarea proiectului au început în urmă cu ceva timp, încercând să îndeplinim acest obiectiv în condiţiile financiare şi temporale pe care ni le-am propus.

Nu am fi putut ajunge până aici fară implicarea unor persoane deosebite care au crezut în noi și în misiunea noastră.

Pentru toată echipa de aici, contează foarte mult să fiți lângă noi, să veniți cu gândurile dvs cele mai bune și să sustineți Eroii României.

Asociația Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D.) desfășoară o campanie pentru strângerea de fonduri pentru construirea primului centru de recuperare și refacere din România, absolut necesar pentru militarii veterani și cei răniți în urma participării la misiuni în Teatrele de Operații, care au rămas cu sechele fizice si psihice pentru tot restul vieții.

Onoare și Respect!

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *