Cu presa alături de noi, Guvernul recunoaşte GREŞELILE în cazul veteranilor de război. Premierul Dacian Cioloş: „Guvernul va modifica prin ordonanţă de urgenţă legea Codului Fiscal, în sensul corectării regimului facilităţilor pentru veterani, scopul acestui demers fiind „repararea” unei „greşeli făcute de guvernul Ponta şi votată în parlament”

13680746_531017357090928_4976308509900327299_n

Așa cum am anunțat, reprezentatul legal al AMVVD, președintele Marius Apostol, a înaintat în această dimineață un memoriu adresat premierului Dacian Cioloș și ministrului Finanțelor Publice, Anca Dragu.

CiolosDragu

 

Cu ajutorul câtorva ziare și posturi de televiziune care au scris și difuzat de la începutul săptămânii despre acea  „hotărâre fantomă”dată de guvernul Cioloș, care anula efectele unei legi ce ușura și crea împresia de recunoștință față de EROI cât și de familiile acestora prin scutirea de impozite, și cu memoriu dat către premier și ministrul Finanțelor am reușit să avem în scurt timp o reacție de la premierul Cioloș.

Mulțumim oamenilor de presă care ne-au fost alături, mulțumim Evenimentului zilei – primul ziar care a dat știrea despre nedreptatea făcuță veteranilor, Antena 3, B1, Realitatea TV și celorlalte instituții media care au preluat subiectul.

petrisor

simona2

cana

Mulțumim Simona Ionescu și Petrișor Cană pentru că ați continuat lupta alături de noi, veteranii, în ciuda presiunii făcute. Mulțumim pentru mediatizarea până și pe rețelele de socializare unde ați postat nedreptatea făcută și, că ați răspuns acuzațiilor prin publicarea altor materiale care dovedeau greșeala Guvernului, mulțumim că n-ați uitat nicio clipă să faceţi presă în favoarea cetăţenilor.

Publicăm anunțul făcut de redactorul șef al ziarului Evenimentul zilei:

„Mă bucură reacția premierului Ciolos care a anunțat că se va îndrepta eroarea făcută în cazul veteranilor de război și TO. De trei zile scrie EVZ despre asta, deși jurnaliști transformați în oameni politici sau jurnaliști prieteni, ca cei de la HotNews, n-au înțeles esența problemei și ne-au acuzat că ținem parte Guvernului Ponta, care a elaborat Codul fiscal. În această dimineață, la scurt timp după ce am revenit cu explicațiile din articolul de mai jos, premierul Dacian Cioloș a anunțat că va pune în acord legislația și veteranii își vor recăpăta drepturile. Alea puține și amărâte.
Așa cum spuneam, adevărul este că, nimeni din instituţiile guvernamentale nu a sesizat că trebuie pusă legislaţia (codul lui Ponta și Legea lui Iohannis) în acord, în ceea ce-i priveşte pe veteranii de război şi veteranii militari din teatrele de operaţiuni.”

simona

 

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *