Comunicat al AMVVD: Să fim alături de semenii noștri afectați de ploile din ultimele zile!

Fenomenele meteorologice din ultimele zile au afectat localități din jumătate de țară, punând în pericol viața semenilor noștri. Peste 1000 de persoane au fost salvate din situații de risc, fiind evacuate și cazate temporar în spațiile unor instituții publice.

Inundațiilor au determinat, totodată, izolarea unor localități, întreruperi în alimentarea cu apă și energie electrică, întreruperea traficului rutier și feroviar pe anumite drumuri/tronsoane, inundarea unui mare număr de case și anexe gospodărești dar și a unor suprafețe întinse de terenuri agricole.

În aceste condiții, este omenesc să întindem o mână de ajutor tuturor celor care au avut de suferit în urma inundațiile din ultimele zile. În acest sens, rog președinții sucursalelor AMVVD din țară să identifice persoanele care au nevoie de ajutor și să le sprijine, material și moral, în măsura posibilităților. Este datoria noastră să fim alături de semeni atunci când viața îi surprinde cu greutăți și necazuri!

AMVVD- alături de oameni!

Împreună suntem mai puternici!

Marius Apostol, președinte al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”.