Centrul de recuperare si refacere AMVVD – schema functionala

Participarea personalului Armatei Romaniei la misiuni in teatrele de operatii se desfasoara in conditii de risc ridicat, iar evenimentele sunt soldate cu pierderi nedorite de vieti sau cu vatamari grave fizice si psihice in randul militarilor.
A.M.V.V.D. doreste sa vina in sprijinul celor afectati in mod direct de pierderile de vieti omenesti, a celor care si-au pierdut total sau partial capacitatea fizica si psihica in teatrele de operatii, prin constuirea in Romania a primului centru de refacere, recuperare si reabilitare pentru militarii veterani si veteranii cu dizabilitati. Militarii greu incercati, odată întorşi acasă , vor primi in continuare ingrijiri si sustinere la acelasi nivel ca in Germania sau America. Dorim sa subliniem ca de serviciile centrului vor beneficia si membrii A.M.V.V.D.
Centrul se va construi in Comuna Singureni, Judetul Giurgiu.

Aducem sincere multumiri dlui Arhitect Mihai Parausanu pentru implicarea in acest proiect.

Fiecare zi este importanta. Astfel mizăm în continuare pe sprijinul şi implicarea dumneavoastră în participare, finanţări, sponsorizări, donaţii, mizam pe responsabilitate si incredere in drumul nostru catre succes.
FITI EROI PENTRU EROI!

centru

Un comentariu

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *