Ceasul BUN, ziua 13! Toamna se numără….bobocii și reușitele!

Ceasul BUN, ziua 13! Toamna se numără….bobocii și reușitele!

13 septembrie 2017.  Pentru noi, Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD), reprezentată de Marius Apostol – președinte și Dan Cosma – prim-vicepreședinte, în această dimineață de septembrie, drumul s-a oprit la Tîrgu Mureș.

Am oprit pentru câteva minule la Brigada de Forțe Speciale unde ne-am întâlnit cu militarii veterani și camarazii lor pentru a finaliza dicuțiile avute, a înființa o nouă sucursală și a avea o întâlnire cu resprezentanții Prefecturii.

Încântați de primire și de întâlnirile avute, de numărul mare de militari hotărâți să ni se alăture și de dorința lor de face parte din AMVVD, am hotărât înființarea SUCURSALEI Tîrgu MUREȘ. Astfel, componența ei este:

Președinte  – Ilas Mihai

Vicepreședinte  – Moisii Marius Cristian

Vicepreședinte  – Crețu Gabriel

Secretar – Piculeata Emil Robert

Casier  – Ivașcu Dumitru

Consiliul Director și colegii de la celelalte sucursale salută înfiiințarea acestei sucursale și, le spunem;

 BUN VENIT în marea familie AMVVD, SUCURSALA TÎRGU MUREȘ!

Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) a fost bine primită atât de camarazi, cât și de oficialități. Ba, mai mult, a avut lângă ea și presa locală.

De alfel, la cererea depusă de asociație către Prefectul de Tîrgu Mureș, în urmă cu două săptămâni, am avut drept rășpuns o primire caldă de domnul suprefect Nagy Simond și de presa locală.

La întrevederea cu domnul Nagy Simond  s-a discutat despre nou-înființata sucursală Tîrgu Mureș, despre posibilitatea obținerii gratuității privind locurile de parcare pentru militarii veterani membrii ai AMVVD și, la propunerea domniei sale, despre construirea unui a centru de recuperare și la Tîrgu Mureș.

Mulțumim pe această cale instituției reprezentată de domnul subprefect Nagy Simond pentru întețegere și ajutor, salutăm ideea construirii și acolo a unui centru și, la treabă, domnilor… AVEM MULTE DE FĂCUT!

Asociația Veteranilor și Veteranilor cu Dizabilități din România care au participat în teatrele de operații au înființat o sucursală la Tîrgu Mureș. Unul din proiectele asociației este realizarea unui centru de recuperare specializat pentru militari.

Posted by TVR Tîrgu Mureş on 13 Septembrie 2017

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *