CAMPANIE DE ÎNTRAJUTORARE – Din suflet pentru SUFLET

Membri ai Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi (AMVVD) – militari ai Armatei României, jandarmi sau poliţişti – au iarăşi iniţiativă. Pe data de 03.09.2016 dorim să fim alături de copiii și mămicile aflate la Așezământul Social „Sfinții Mihail și Gavril”.

13_resize

Noi, eroi ai României,  vrem să strâgem ajutoare pentru Aşezământul Social „Sfinţii Arhangheli Mihail si Gavriil”, din comuna Slobozia, judeţul Giurgiu. Ca de fiecare dată noi, militarii căliţi în luptele din Teatrele de Operaţii din Afganistan, Irak şi Bosnia-Herzţegovina suntem impresionaţi de soarta micuţilor şi dorim, pentru a opta oară, să le aducem alimente, haine sau dulciuri, rechizite și jucării. Suntem gata să facem orice pentru un zâmbet și o scânteie de bucurie oferite de copii.

27

La aşezământul social preotul VALENTIN ȘTEFAN împreună cu soția Veronica păstoresc o comunitate specială: aceea a femeilor maltratate și a copiilor lor. Acum, ei au mare nevoie de noi toți. Au nevoie de oameni cu suflet mare care să-i ajute să depășească situația în care se află.
Dacă doriți să participati la această campanie, și aveți posibilitatea să ajutați, vă rugăm să ne contactati. Dăruiți din suflet pentru un SUFLET!

21

Persoana de contact: Dinu Tiberiu,tel 0723.340.580.

NEVOI ESENȚIALE și PERMANENTE
– haine și încălțăminte pentru mame și copii;
– produse de igienă personală și a locuinței,
– bani pentru intreținere, lemne, renovarea camerelor, s.a.
– alimente ( ex: cartofi, ceapă, fasole, ulei, zahăr, făină, orez, paste; conserve de mazăre, fasole, pate de ficat; zacuscă, măsline, brânză, cașcaval, ceai, unt sau margarină, carne) și dulciuri,
– orice lucru util într-o casă (de la ac și ață până la electronice, electrocasnice, sau mobilier)
– rechizite școlare, jucării, jocuri
– nutret animale, s.a.

Ar mai fi nevoie și de medicamente – pentru raceli, pentru dureri, pentru infectii (adulții nu au asigurare și nu pot primi rețete compensate) – dar nu ne permitem să le ducem decât cele uzuale, care nu au contraindicații.


Un comentariu

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

  • Buna ziua,
    Domnilor, poate sprijiniti aceasta initiativa pentru noi, la domnul premier Ciolos. Am gasit-o in presa. O zi buna,

    Ovidiu Raețchi(PNL) îi propune premierului Dacian Cioloș acordarea unor drepturi personalului militar, polițiștilor și funcționarilor publici cu statut special din sistemul administrației penitenciarelor, sistate și amânate prin ordonanțe de urgență din cauza contextului economic. Printre drepturile menționate se numără acordarea integrală a sumei compensatorii corespunzătoare soldei de merit cu data de 1 ianuarie 2017, dar și urgentarea finalizării recalculării pensiilor militare

    marius marcu Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *