Bucuria Cadoului creată de AMVVD Galați și AMVVD Câmpulung Muscel

Bucuria Cadoului creată de AMVVD Galați și AMVVD Câmpulung Muscel

Am început luna decembrie aducând fiecare de acasă o jucărie, o hăinuță, o pereche de ghetuțe sau o carte de poveşti.
Cu fiecare zi ce a trecut, încăperea în care se colectau a devenit din ce în ce mai colorată. La un moment dat a căpătat puteri magice, orice om care intra acolo zâmbea instantaneu şi zâmbetul rămânea timp îndelungat.
Azi, acea încăpere este goală iar. Şi odată cu jucăriile, hăinuțele, încălțămintea şi cărțile a plecat de acolo şi magia.
Asociația Militarilor Veterani şi Verteranilor cu Dizabilități, sucursala Câmpulung, mulțumeşte din suflet fiecărui om ce a adus un zâmbet de acasă anul acesta.
Mulțumim în mod special lui Ionuț Butoi, datorită lui la Centrul de zi „Bambi” din Câmpulung nu mai există sală de clasă fără televizor şi doamnei Iulia Serban.
Vă iubim, doamnă, ne-ați impresionat anul acesta! Şi cu ajutorul dumneavoastră am putut face câte un cadou celor 22 de băieței şi 22 de fetițe de la „Bambi”!
Ieri băieții nostri au vizitat „Complexul de servicii comunitare pentru copiii cu dizabilități Câmpulung”, cei 40 de copii speciali de acolo şi 3 familii din oraş ce ne-au fost recomandate de către prietenii noştri de la Asistența Socială! Au dus acolo mare parte din magia sălii în care am colectat noi timp de 20 de zile.
Este 23 decembrie, activitatea noastră s-a finalizat. Rămânem cu bucuria fiecărui om ce venea pe aleea Batalionului 30 V.M. „Dragoslavele” cu jucării sau hăinuțe alese împreună cu copilul lui pentru un alt copil, cu zâmbetul oamenilor din societatea civilă care ne-au ajutat chiar şi financiar, cu bucuria copiilor şi angajaților de la „Bambi” şi de la „Centrul pentru copiii cu dizabilități”.
Mai sunt 2 zile până la Crăciun, dar noi deja am simțit magia lui!
Sărbători fericite!

AMVVD Galați alături de copiii de la ,,Centrul De Asistenta Pentru Copilul Cu Cerinte Educative Speciale Galați,,

,,Bucuria Cadoului ! ,, Un nume banal pentru un evenimentru cu trairi profunde si intense ce nu pot fi redate in imagini! Este greu sa reproduci in cuvinte bucuria copiilor orfani de la ,, Centrul De Asistenta Pentru Copilul Cu Cerinte Educative Speciale Galati ,, pentru care cuvantul ,, mama ,, inseamna personalul ingrijitor , medical sau educativ . Este greu sa transpui bucuria care o traiau acesti copii atunci cand il strangeau de mana , maingaiau sau pur si simplu il atingeau pe Mos Craciun !Este greu sa vezi cum Mos Craciun care primeste scrisori sau felicitari de la acesti copii cu ce isi doresc sau la ce viseaza si sunt doar mazgalituri sau nescrise deoarece nu pot scrie . Este greu sa privești un copil care nu se poate ridica de pe o canapea deoarece este coplesit de emotie! Dar dumneavoastra dragi membri si colaboratori printre zambete ,poezii , cadouri si colinde ati adus bucuria în sufletele lor! Va multumesc!

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *