„Astăzi este ziua ta, zi frumoasă ca tine…. LA MULȚI ANI, paharul sus, LA MULȚI ANI….”

„Astăzi este ziua ta, zi frumoasă ca tine…. LA MULȚI ANI, paharul sus, LA MULȚI ANI….”

LA MULȚI ANI, IONUȚ CLAUDIU BUTOI!

Pe 28 august Ionuț Claudiu Butoi împlinește frumoasa vârstă de 39 de ani.

La început, vorbeam despre „lecția de viață” pe care ai dat-o omenirii, despre ambiția ta, despre curajul și încăpățânarea de a trăi ca un luptător neînfricat, obișnuit doar cu câștigarea „războaielor” fie ele la lumină sau interioare. Prin ambiția și perseverența ta ne-ai demonstrat că, în această lume plină de greutăți, poți avea puterea de a trece peste ele și de a trăi așa cum vrei. Am început prin a relata lumii o parte din viața pe care ai trăit-o, prin a spune cine ești și prin câte ai trecut, ce ai făcut și ce urmează să faci, de faptul că tratezi viața ca pe un dar divin.

Ne-ai demonstrat că nimic nu este imposibil, că ești omul care nu cunoaște teama, plafonarea, renunțarea la luptă.

Ți-ai dorit o familie frumoasă și iubitoare și o ai! Ai o soție iubitoare care îți este devotată, mereu lângă tine și care te divinizează, niște părinți spirituali care au mereu o vorbă bună și un sfat pentru voi.

Ți-ai dorit copiii lângă tine și îi ai! O pereche frumoasă care-ți umple casa de râsete, de bucurie și satisfacții, care te iubesc necondiționat.

Ți-ai dorit să reprezinți România la jocurile paralimpice de la Toronto la fel cum ai reprezentat-o ca militar și ai reușit! În septembrie vei fi acolo pentru că la Campionatul mondial militar de tir cu arcul din Franța ai reprezentat țara cu brio având acum în palmares câteva medalii și drumul asigurat pentru etapa următoare.

      

Ți-ai dorit să poți ajuta alte persoane, să poți dărui clipe de bucurie și asta ai făcut! Nu uităm, că ai donat, oferit și ai stat aproape de cei care aveau nevoie de ajutor.

Ți-ai dorit, după accident, să poți duce viața mai departe ca un om normal și ne-ai demonstrat că nimic nu te poate opri! Faci față încercărilor vieții câștigând de fiecare dată.

  

Astea ți le-ai dorit și le ai. Ce ai mai putea să-ți dorești? Ce am putea să-ți urăm de ziua ta? Ne simțim prea mici și nevoiași în fața ta, ne plecăm și, noi cei care te cunoaștem, te stimăm și te prețuim.

   

De ziua ta am vrea să-ți oferim ceva special, am vrea să ne ridicăm la valoarea ta, am vrea să putem sta în calea micilor încercări pe care viața ți le dă, acelor clipe care îți îndurerează sufletul, să-ți arătăm cât de mult înseamnă pentru noi, pentru societate, pentru viitor un om ca tine. Dar, pentru că oricât ne-am dori acest lucru știm că este irealizabil, așa că, nu ne rămâne decât să-ți urăm ca de acum înainte să-ți fie zilele ca 25 august 2016, să-ți fie clipele ca 20.07.2017, iar ziua de 28.08.2017 să-ți aducă o altă „traistă” plină cu amintiri de suflet, pline de bucurie care să te călăuzească în viitor. La mulți ani frumoși, sănătoși, plini de realizări și sațisfacții! Să dea Dumnezeu ca soarele să strălucească mereu pentru tine, razele lui să-ți ofere căldura, puterea și reușita de zi cu zi, luna să te păzească, să te acopere cu plapuma ei de stele și să-ți ofere liniștea și odihna orelor de somn, iar sufletul să-ți râdă în fiecare clipă dându-ți aerul învingătorului.

 Tort AMVVD 

LA MULȚI ANI, IONUȚ!

Amvvd    

 

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *