Astăzi am avut privilegiul unei întâlniri cu Ministrul Fondurilor Europene, doamna Rovana PLUMB

Astăzi am avut privilegiul unei întâlniri cu Ministrul Fondurilor Europene, doamna Rovana PLUMB

Punctul principal pe agenda întâlnirii cu doamna ministru a fost solicitarea noastră, pentru acordarea sprijinului domniei sale, la transpunerea în realitate a primului Centru de Refacere și Recuperare pentru Militarii Veterani și Veterani cu Dizabilități.

Având în vedere că această acțiune este una de anvergură ce necesită un efort financiar, dar și uman, impresionant, suntem conștienți că este nevoie și de o implicare pe măsură, atât din partea noastră, cât și din partea tuturor factorilor de decizie.

Răspunsul doamnei ministru a fost pe măsura așteptărilor noastre, dânsa exprimându-și disponibilitatea pentru acordarea sprijinului de care avem nevoie.

Încet, încet, trecem cu pași repezi de la vis la realitate, de la conștientizarea necesității înființării acestui centru la acțiune concretă.

La întâlnire au participat: – dl. Marius APOSTOL, președintele Asociației militarilor veterani şi veteranilor cu dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de mir”, dl. Dan ALBU, președintele Ligii Militarilor Profesioniști și d-na. Jeanina RĂCHIȚEANU, director firmă de proiectare și consultanță (colaborator voluntar).

Am încheiat întâlnirea de azi, cu doamna ministru, într-un mod propriu militarilor, cu respect și încredere. Suntem convinși că realizarea obiectivului nostru este din ce în ce mai aproape de deveni realitate.

Încheiem prin a adresa doamnei ministru un salut specific militarilor, care este foarte sugestiv: ,,Avem onoarea să vă salutăm, doamna ministru!”

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *