ANUNȚ IMPORTANT!

ANUNȚ IMPORTANT!

Anunț important pentru toți membrii AMVVD, și chiar membrii asociați (partea civilă)

După cum bine știți toate asociațiile militare, mai puțin „Camarazii”, au probleme cu primirea cotizației de 2% din cauza unor ordine interne.

Asociația AMVVD își propusese ca din banii obținuți să poată demara lucrările pentru PRIMUL CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REFACERE din România, absolut necesar pentru militarii veterani și cei răniți, în urma participării la misiuni în Teatrele de Operații, care au rămas cu sechele fizice si psihice pentru tot restul vieții. Înstituțiile îi numesc „îngeri păzitori” când îi prezintă și sunt în misiuni iar după aceea îi lase să se lupte cu toate neajunsurile vieții, cu legi care sunt în defavoarea lor, cu ordine interne care le îngrădesc acțiunile umanitare, dreptul la o viață mai bună. Militarii veterani ai TO sunt obligați să „lupte” și acasă, pe timp de pace, să iasă iar în linia întâi și să se bată pentru drepturile lor.

Astfel, în urma discuțiilor purtate, în aceste zile, cu factorii decidenți, am obținut ca până CEL TÂRZIU pe data de 13 decembrie a.c. militarii activi și militarii în rezerva și retragere ai MApN și MAI să depună IAR formularul 230 (cel de 2%) astfel:

  • Pentru militarii activi din MApN și MAI – formularul refăcut să fie depus la unitățile militare de care aparțin
  • Pentru militarii în rezervă și retragere – formularul refăcut să fie depus la Casele de Pensii sectoriale ale celor două instituții (MApN și MAI)
  • Pentru civili nu există decât ajutorul prin donarea unei sume în contul AMVVD

Este IMPORTANT să mergem mai departe cu sopul nostru, cu începerea lucrărilor pentru PRIMUL CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REFACERE din România. În acești ani am luptat și am obținut terenul de 2 ha din comuna Singureni, județul Giurgiu, ar fi păcat să ne oprim aici.

Pentru cei care doresc să participe, cu orice sumă de bani, o pot face depunând în contul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir:  RO55BRDE410SV50716134100/RON  sau RO51BRDE410SV50716214100/EUR, conturi deschise la BRD- Agenția Orizont –Drumul Taberei, București.

formular230

 

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *