AMVVD repornește Campania „Ajută Mereu, salvează o Viață, Vino și Donează!

AMVVD repornește Campania „Ajută Mereu, salvează o Viață, Vino și Donează!

Dacă anul trecut, la începutul campaniei „Ajută Mereu, salvează o Viață, Vino și Donează!”, am spus că în Teatrul de Operații am învățat că frate și soră îți este cel pe care îl ai aproape, pentru că pe câmpul de luptă am învățat cât înseamnă viața, ASTĂZI NI SE ÎNTĂRESC ACESTE GÂNDURI și, cu sufletul strâns de faptul că un camarad are nevoie disperată de sânge vom reporni această campanie la nivel de țară.

„Pentru că am văzut suferința celor care au stat aproape de noi, de camarazii noștri, atunci când soarta a fost crudă și militarii veterani răniți au trecut prin chinuri groaznice, pentru că am înțeles și învățat să prețuim viața, Asociația Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) lansează campania „Ajută Mereu, salvează o Viață, Vino și Donează!” – suna mesajul de atunci al campaniei noastre.

Astăzi, facem iar apel la dumneavoastră militarii și civilii acestui neam și, vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru pentru salvarea vieții unui camarad.

Câteva rânduri spuse din suflet ne-au făcut să lăsăm totul de-o parte și să pornim iar Campania  „Ajută Mereu, salvează o Viață, Vino și Donează!”

„Cine suntem azi și ce putem fi mâine!? Atunci când suntem sănătoși, credem ca atingem norii și zburăm către cer! Cristi, colegul nostru, a fost intr-un zbor continuu, mereu vesel, mereu cu zâmbetul pe față, mereu o vorbă bună și un suflet nobil. Cine îl știe pe Cristi (Cristian Dumitrescu), îmi va da dreptate! Dragul nostru coleg, are nevoie de noi în încercarea dură la care îl supune viața, are nevoie de donatori de sânge! Orice gramaj, orice grupă de sânge! Suntem mulți, eu îi sunt și îi voi fi alături ca donator! Doar împreună putem reuși! Donatorii trebuie să menționeze : Dumitrescu Cristian Paraschiv, Clinica de hematologie a Spitalului Colțea, București!”.

Ăsta era mesajul care ne-a făcut să ne mobilizăm iar, să lăsăm tot și să-i acordăm toată atenția noastră!

Te așteptăm lângă noi și, nu uita, prin sângele „vărsat” de un singur militar veteran el poate fi EROU pentru alte suflete.

Suntem români și ne iubim neamul! Hai și tu lângă noi, DONEAZĂ și FII EROU pentru un SUFLET DE ROMÂN!

VOM REVENI CU AMĂNUNTE

Onoare și respect!

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *