„Ajută Mereu, salvează o Viaţă, Vino şi Donează!”

„Ajută Mereu, salvează o Viaţă, Vino şi Donează!”

Membrii Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) au ieșit în „prima linie” și au mers astăzi, începând cu ora 8:30, la diferite centre, atât din București cât si din țară, pentru a dona sânge, pentru a contribui la salvarea cât mai multor vieţi, lansând astfel campania „Ajută Mereu, salvează o Viaţă, Vino şi Donează!”,
campanie ce va dura până săptămâna viitoare.

Pentru că au învăţat să preţuiască viaţa pe câmpul de luptă, veteranii militari au lansat această campanie și speră să li se alăture câți mai mulți români.

„Campania porneşte pentru că în teatrul de operaţii am învăţat că frate şi soră îţi este cel pe care îl ai aproape, pentru că pe câmpul de luptă am învăţat cât înseamnă viaţa, pentru că am văzut suferinţa celor care au stat aproape de noi, de camarazii nostrii, atunci când soarta a fost crudă şi militarii veterani răniţi au trecut prin chinuri groaznice, pentru că am înteles şi învăţat să preţuim viaţa. Prin sângele «vărsat» de un singur militar veteran sau de un alt român poate da o șansă la viață unui alt suflet. Toți putem fi eroi pentru semeni. Suntem români şi ne iubim neamul!”, este mesajul care-l transmite AMVVD către toți românii cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi îmbunătăţirea stocurilor sanguine naţionale.

Sucursala A.M.V.V.D. Câmpulung

Sucursala A.M.V.V.D. Galați

Sucursala A.M.V.V.D. Brașov

Sucursala A.M.V.V.D. Brașov 28.09.2017

Sucursala A.M.V.V.D. Buzău

Sucursala A.M.V.V.D. Timișoara

Onoare și Respect!

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *