A.M.V.V.D. lansează campania: „Ajută Mereu, fii Voluntar, Vino şi Donează!”

A.M.V.V.D. lansează campania: „Ajută Mereu, fii Voluntar, Vino şi Donează!”

Membrii Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) vor fi iar în „prima linie” și se pregătesc să meargă, începând cu 20 noiembrie, la diferite centre, atât din București cât si din țară, pentru a dona ajutoare celor nevoiași, pentru a contribui la o clipă de fericire,un zâmbet și o speranță pentru vremuri mai bune, lansând astfel campania:

campanie ce va dura până luna viitoare.

Pentru că au învăţat să preţuiască viaţa pe câmpul de luptă, cunosc sacrificiul familiilor rămase acasă și durerea copiilor care și-au pierdut părinții în teatrele de operații, militarii veterani au lansat această campanie și speră să li se alăture cât mai mulți români.

amvvd

Scopul campaniei este strângerea de haine și materiale educationale (jucarii, carti, materiale didactice), alimente și ajutor bănesc pentru copiii aflați în dificultate, la sediul asociației din str. Diamantului nr 186 sau la sediile sucursalelor noastre din țară.

Ajutorare

Este un proiect de responsabilitate socială ce vizează strângerea de donații pentru copiii defavorizati și se adresează societatii civile dar si companiilor, tuturor celor care pot oferi un ajutor prin sponsorizări și diverse donații.

Dorim să venim în sprijinul nevoilor copiilor, să le oferim bucurii pe tot parcursul anului și nu doar cu ocazia sărbătorilor.

Noi, militarii veretani ai A.M.V.V.D., am format din rândurile noastre echipe de voluntari care lucrează în timpul liber, desigur fără niciun fel de remunerație, pentru a-i ajuta pe cei ce nu se pot ajuta singuri.

Vă stăm la dispoziție și vom răspunde la orice întrebare pe pagina de facebook a A.M.V.V.D.  https://www.facebook.com/Asociatia-Militarilor-Veterani-AMVVD-206606119511844/ 

 „Atunci când esti în teatrul de operaţii am văzut ce înseamnă suferința copiilor care nu mai au de niciunele. Am văzut bucuria și lacrimile din ochii copiilor străini când le întindeam un fruct, o ciocolată, o apă. Am văzut și simțit căldura și fericirea celor care, pentru o clipă, se bucurau de micile atenții. Atunci când eram în teatrul de operații, departe de casă, de familie, și vedeam prin ce chinuri groaznice trec micuții, am înteles şi învăţat să preţuim viaţa. Am învățat să dăruim indiferent de vremuri, am învățat să împărțim pentru a vedea și simți gustul fericirii. Orice copil își dorește să primească un dar în prag de sărbători. Generozitatea voastră poate face o mare diferență în viața copiilor. Haideți să îi ajutăm să treacă acest pas care, de multe ori, este unul foarte dificil pentru ei.  În ochii copilului care primește o mică atenție TU POȚI FI EROU. Toți putem fi eroi pentru semeni! Iubim copiii de orice naționalitate dar, mai mult, suntem români şi ne iubim neamul!”, este mesajul care-l transmite A.M.V.V.D. către toți românii în prag de sărbători!

Susține această campanie printr-o DONAȚIE!

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *