Adunare Consiliu Director

Vineri, 1.04.2016 a avut loc o altă ședință a Adunării Consiliului Director al Asociației în care s-au discutat și hotărât următoarele puncte principale aflate pe ordinea de zi:
1. Promovarea și începerea campaniei „GreenVet” – la această acțiune membri Asociației împreună cu alți voluntari vor ajuta instituțiile abilitate în lupta pentru ecologizarea orașului. Încurajarea voluntariatului, în vederea implicării tinerilor în activități din care să deprindă noi abilități și competențe, să învețe lucruri utile, posibilitatea producerii schimbărilor la nivelul comunității din care fac parte;
2. Începerea de cursuri GRATUITE de limba franceză la sediul Sucursalei sector 4 în parteneriat cu Centrul de resurse pentru incluziune socială. Prin propunerea și acceptarea, în regim de voluntariat, domnul profesor dr. universitar Nicolae CUNCEA va susține timp de 3 luni, de două ori pe săptămână, sedințe de două ore, la două grupe de 10 persoane (copii și adulți), cursuri în vederea învățării și perfecționării unei limbi străine de largă circulație.
3. Discutarea și analizarea cererii de ajutorare a unui membru militar al Asociației din Câmpulung în baza dosarului medical trimis. Anunțăm că AMVVD este alături de micuța Maya, a luat cunoștință și, a acordat un ajutor financiar pentru colega noastră Șerban Ioana Denisa. Copilul afându-se în tratament medical destul de costisitor fiind diagnosticat încă de la naștere cu 4 malformații congenitale la inimă, operată pe cord deschis are nevoie acută de sprijin. Îi urăm multă sănatate!
4. În urma reorganizării, prin supunere la vot, a fost destituit Olimpiu ANCU din funcția de administrator al AMVVD. În această funcție a fost numit domnul Tiberiu DINU urmând ca în funcția de censor, funcție pe care o ocupa dl Dinu, să fie ocupată, prin aprobarea Consiliului Director, de către domnul Cătălin Sîrbu, începând cu data de 1.04.2016.

Pe lângă aceste puncte s-au mai discutat următoarele:
• propunerile legislative către Parlamentul României pentru modificarea legii 150/2014 pentru militari, polițiști și jandarmi
• discutarea despre parteneriate – intrarea și obținerea de ajutor
• dezvoltarea și educarea copiilor pentru cultul eroilor
• despre formularele de 2% și 20%
Începând de săptamâna viitoare vă vom ține la curent cu noile demersuri făcute. Așteptăm, cu drag, să ne urmăriți pe pagina noastră pentru aflarea noilor acțiuni.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *