Drum bun, camarade Costel Dincă! EROII NU MOR!!!! EI SUNT ÎN MEMORIA CELOR CARE AU FOST ȘI MAI MERG ÎN MISIUNI INTERNAȚIONALE!

Drum bun, camarade Costel Dincă! EROII NU MOR!!!! EI SUNT ÎN MEMORIA CELOR CARE AU FOST ȘI MAI MERG ÎN MISIUNI INTERNAȚIONALE!

Astăzi, domnul adjutant principal Costel Dincă a plecat, pentru totdeauna, în misiune! Au fost alături de el foști camarazi, prieteni și familia pentru a-și lua rămas bun. Militarii veterani ai TO, prin delegația AMVVD ( Vicepreședintele  Adrian Iloiu și Director administrativ Viorel Bujor) i-au dat pentru ultima oară onorul și l-au rugat să aibă grijă de ceilalți camarazi care au căzut la datorie în teatrele de operații, să le transmită că mereu sunt în sufletele membrilor AMVVD.

Om deosebit, un caracter special, un suflet mare, un camarad, prieten și poate pentru cei mai tineri camarazi geniști a fost ca un tată și va rămâne veteranul care a știut să țină lângă el „copiii”armatei.

De la Capela Sfântul Gheorghe, cimitirul Progresul, Prelungirea Zetari, cortegiu funerar a mers la biserică, apoi la cimitirul Mierleni situat la ieșirea din București spre Giurgiu. A fost un drum parcă prea mic pentru camarazi, a fost parcă prea scurt timpul petrecut împreună. A fost…

„Am condus pe ultimul drum un excepțional camarad, veteran și membru al Asociației Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati „Sfantul Mare Mucenic Dimitrie- Izvoratorul de Mir”, Costel Dincă ”, a declarat, cu glas scăzut și cu ochii în lacrimi, Viorel Bujor – directorul administrativ al AMVVD .

EROII NU MOR!!!! EI SUNT ÎN MEMORIA CELOR CARE AU FOST ȘI MAI MERG ÎN MISIUNI INTERNAȚIONALE!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Un comentariu

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

  • Pingback: URL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *